Remove timeline facebook

20120530-221054.jpg

Dua tiga hari ni, ramai orang request suruh remove timeline.. Semak betul la… Teruk sangat ke timeline kat facebook tu… Bagi aku ok je timeline tu… Smart…tersusun..

Bagi aku, orang yang tak suka pakai timeline ni jenis yang tak suka dengan pembaharuan… Kalau dah pakai yang tu… Nak pakai yang tu la jugak sampai bila-bila… Kemon la… Kalau tak suka, tak yah nak invite-invite… Serabut notification… Nak kena reject, nak kena block… Pastu ada plak orang lain request… Adoi..

Sebenarnya, facebook akan sentiasa update interface di facebook dari masa ke semasa… Pakai je la kalau dah nama pun free kan… Tak yah pening-pening…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN