SAYS.MY – Dah bayar lebih 1 juta kepada pengguna

Pernah dengar Says.my?? dulu says.my ni dikenali sebagai youthsays, tapi mungkin atas sebab marketing dan sebagainya, nama tersebut ditukar kepada says.my. Aku sendiri dah lama tahu pasal benda ni, cuma malas nak layan, sekarang ni je baru rajin layan cara-cara buat duit diinternet dengan percuma ni. Tak perlu keluar modal pun, hanya perlu daftar percuma, kemudian kongsi iklan-iklan yang diberi di Facebook, Twitter, blog dan sebagainya. Kita akan dibayar untuk setiap klik yang diterima. Biasanya antara 20sen-40sen untuk setiap klik.. ok la kan… bukan kerja susah pun… dari duk update status je, share iklan ni dapatlah jugak duit.

Menurut mereka, sejak Januari 2011 sejumlah RM 1,154,107.16 telah dibayar kepada semua ahli says.my… banyak tu… kalau dapat 1% kat kita pun dah ok kan… Minimum cashout pun tak la banyak sangat, cukup je RM50 dah boleh cashout. Tak macam syarikat pengiklanan lain macam c****-c****, dah la income slow cam siput, nak cashout pun kena tunggu sampai RM100..

Yang best dengan says.my ni lagi, kita boleh tengok income kita setiap jam. Maknanya status klik dan income kita akan diupdate setiap jam… kan best tu…

Berminat??? kalu nak join jugak, boleh KLIK SINI

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN