Sebab utama blog tak update?

image

Candy crush saga… huhuhu… satu game berhantu. Kalau korang tak main lagi game ni, tolong la jangan download game ni.. memang berhantu.. tak heran la kalau develepor game candy crush saga ni dapat berjuta-juta ringgit setiap hari..

Ni ke punca blog ni tak update?? Salah satu je la… banyak sebab lagi.. sebab paling utama adalah penyakit M… penyakit aku sejak azali lagi… 🙂

Kali ni aku nak bagitau satu trick camana nak dapatkan “nyawa” candy crush saga ni dengan cepat.. senang je, tak yah susah nak request dari kawan-kawan atau pun tunggu setengah jam  baru dapat 1 nyawa..


Senang je, korang set je balik time phone/ tab / pc korang 2 jam setengah ke depan… terus dapat 5 nyawa.. jangan buat lebih sebab maximum nyawa 5 je kan…

Tapi risiko dia nanti jadi la cam gambar kat atas tu… kredit masa bertambah-tambah kalau melampau sangat ejas masa… tapi takpa, bukan selalu pun ada masa lapang kan??? Time ada masa tu, belasah la… hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN