Selamat tinggal Android…

20120516-230702.jpg

Selamat tinggal Samsung S Plus… Selamat tinggal android.. Huhuhu… Sedih.. Memang sedih.. Hidup tanpa android ni memang susah.. Biasa semuanya mudah.. Dari applicationnya yang banyak membantu hinggalah sistem android tu sendiri yang mesra pengguna…

Tapi sementara je.. Sementara nak tunggu S3 ni nak sampai kat Malaysia.. Kena pakai la dulu apa yang ada.. Dengar kata kat Malaysia, Galaxy S3 akan dilancarkan pada 24 Mei depan. Itu bermakna, Malaysia akan menjadi negara pertama di rantau ini yang dapat melihat kecanggihan S3 dengan lebih dekat.. Harga pun belum diumumkan secara rasmi.. Tetapi banyak blog dan web menyatakan harga S3 dalam lingkungan RM2000-RM2500… Huhuhu..

Satu lagi kelebihan Android yang baru je aku tahu, walaupun kita dah jual telefon lama, kita masih boleh dapatkan kembali application yang telah diinstall di telefon lama tersebut.. Jadi tak perlu la susah-susah nak cari balik application tersebut. Hanya login di SINI dan install je balik application lama di telefon baru. Tapi kena login menggunakan akaun yang sama seperti di telefon lama.

20120516-230728.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Terlepas sudah… Semenjak tak pakai android ni banyak benda terlepas pandang.. Banyak kerja jadi perlahan.. Yang pertama bab emel. Biasa kalau guna android, emel terus sampai kat tangan.. Tak yah susah-susah nak login satu-satu kat lappy. Kalau ada 1 emel je takpa, tapi kalau banyak sangat emel, mesti ada yang terlepas pandang.. Kalau login pun, mesti login [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN