Selamat tinggal godaddy

Setelah beberapa bulan bersama godaddy, aku terpaksa juga transfer  hosting provider blog ni ke kompany lain yang bagi aku lagi bagus dari godaddy iaitu Hostgator… Dulu memang aku guna hostgator.. memang terbaik, saje la nak try godaddy plak… tapi selepas beberapa bulan bersama godaddy, apa yang aku boleh kata tentang godaddy ialah memang hampeh…

image

1. Blog ni sentiasa error.. terutama waktu petang.. hampir tiap-tiap hari down.. dah la rank kat alexa tak berapa nak tinggi.. dia wat perangai plak.. lagi la jatuh alexa rank..

2. Bahagian support yg lambat respon.. kadang-kadang selepas 24 jam baru diorang respon.. tak macam hostgator, siap ada live chat… kalau ada apa-apa masalah boleh terus chat ngan diorang.. tak yah nak emel ke apa ke..

Semoga proses migrasi ni berjalan lancar dan masalah error ni tak berlaku lagi…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

  1. January 30, 2013    

    saya lagi cari hostingan baru untuk menampung semua website komersial saya dan tadi baru saja berkunjung ke godaddy saya jadi sedikit tertarik sebab harganya saat ini lumayan murah
    hmm.. nampaknya saya perlu mempertimbangkan mtang2 untuk membeli domain di godaddy setelah tahu pengalaman anda menggunakan godaddy yang servernya sering down.. 🙁
    terima kasih sudah berbagi info dan salam sukses 🙂
    jefry recently posted..Manfaat & Pentingnya Minum Air Putih Bagi Kesehatan TubuhMy Profile

    • wandin wandin
      January 31, 2013    

      sama-sama..

    • wandin wandin
      February 21, 2013    

      Sama-sama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN