Software kesan AES untuk Android

Sekarang kecoh pasal sistem AES yang mana sistem ini akan mengambil gambar pesalah lalulintas terutama yang suka memandu laju. Sistem ini beroperasi secara automatik selama 24 jam.

Ramai yang tidak bersetuju dengan penggunaan sistem ini termasuk beberapa ahli parlimen dari pihak kerajaan sendiri.

image

Kini wujud software yang khas untuk mengesan kamera AES ini yang dipanggil AES detector. Kalau nak install, pergi ke google play dan cari AES Detector.. Selamat mendownload dan selamat mencuba… tak pasti plak keberkesanan dia, tapi kalau tengok feedback pengguna software ni, nampak macam ok. Cuma ada beberapa kelemahan. Aku sendiri pun belum cuba.. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Kamera AES sebelum exit Slim River Gambar kamera AES ni aku ambik masa nak ke Trolak Sabtu yang lepas. Dari jauh dah nampak flash dia berkelip, yang aku perasan dua kali dia berkelip masa lalu ikut sini. Maknanya ada dua kereta yang kena masa tu. Patut la dalam masa beberapa hari je dah lebih 60 000 imej ditangkap.. KM 376 Highway [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN