Spin dan Menang khas untuk pengguna Samsung Tab

image

Sapa yang ada samsung TAB, meh masuk peraduan ni. Bukan susah pun, hanya isikan detail dan klik SPIN…  tak yah susah-susah nak kena jawab soalan ke… buat slogan ke… TAK PAYAH…

Peraduan ini dianjurkan oleh Samsung sendiri.. jadi tak perlu risau nak kena tipu ke.. scam ke…

Banyak hadiah yang bakal dimenangi.. mahal-mahal plak tu… tapi khas untuk semua pengguna TAB je la… tak kira apa model, janji Samsung Tab.. tapi yang paling penting, Tab tu mestilah original… AP set tak leh…

Kalau nak join klik sini...

Jangan lupa share ngan kawan-kawan yang ada Samsung Tab..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN