Super Spontan Best!!!

image

Semenjak dua menjak ni, memang jarang aku tengok tv, kalu tengok pun aku layan CSI kat channel 701 ataupun Astro Warna, C132. Hari ni ada Super Spontan kat channel tu. Memang best layan peserta-peserta program ni. Tapi yang spoilnya… Kenapala diorang pilih Amir sebagai pengacara?? Adoi kesian betul tengok Amir asyik kena buli je ngan para peserta.. Dah la kaku macam kayu je gelagat Amir tu.. Siap kena sergah lagi dengan peserta.. Spoil betul la…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

  1. April 7, 2012    

    Yelah, kesian tengok Amir tu..dah lah kecik kena buli pulak tu ekeke, tapi yg penting dia tetap lawak lah..

    • wandin wandin
      April 7, 2012    

      Lawak ke Amir tu??? Lawak dia cam kureng la.. tapi kalau dah minat kat dia nak wat cane kan?

  2. April 7, 2012    

    Hahah.Memang best ceta ni.Xmelepas dari gelak sakan.=.=

    • wandin wandin
      April 7, 2012    

      🙂 Memang gelak pecah perut layan diorang ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN