Syiah Malaysia makin berani sekarang

Tak sangka, golongan Syiah di Malaysia kini makin berani menonjolkan diri. Hari ni, dalam sibuk-sibuk umat islam berdemonstrasi menunjukkan bantahan terhadap filem innocent of muslims di kedutaan Amerika, mereka turut sama berdemo. Siap bawak poster Ayatollah Khomieni dan banner “ya hussein” lagi tu. Pihak berkuasa perlu mengambil tindakan segera terhadap mereka ini. Jika dibiarkan, makin lama makin berani dan menular fahaman sesat mereka ini.

Nasib baik Unit Amal PAS berjaya menurunkan poster dan bendera tersebut dengan cepat. Tahniah kepada Unit Amal kerana berjaya menyelamatkan keadaan. Lihat VIDEO NI untuk lihat bagaimana Unit Amal berjaya mengawal keadaan walaupun kelihatan sedikit pergelutan berlaku. (Nak embed kat sini tak boleh sebab owner video ni dah disable untuk embed video ni)… huhuhu

Untuk lebih info tentang syiah di Malaysia, KLIK SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Tunjukkan rasa sayang kepada Nabi Muh... Hari ini, umat islam di Malaysia akan mengadakan perhimpunan di kedutaan US sebagai tanda bantahan kepada penghinaan yang telah dibuat kepada nabi junjungan kita, Nabi Muhammad SAW. Bagi yang tidak berkesempatan untuk menyertai demonstrasi ini, banyak lagi perkara yang boleh kita lakukan sebagai tanda ingatan dan sayang kita kepada Nabi Muhammad SAW. Antaranya seperti berikut: [...]
  • Dunia berjaga-jaga, protes filem hina... Polis Perancis diletakkan dalam keadaan berjaga-jaga manakala kawalan keselamatan di kebanyakan premis misi diplomatik Perancis di luar negara dipertingkatkan. Benua Eropah dan Asia khususnya negara-negara Arab mengambil langkah berjaga-jaga untuk menghadapi protes baru hari ini dijangka lebih besar berbanding hujung minggu lalu bagi memprotes filem dan karikatur menghina Nabi Muhammad SAW. SUAMI ISTERI MESTI ADA [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN