Posts tagged bersih 3.0

Undian Bersih 3.0 oleh Yahoo.com

Keywords paling mahal dan top dua tiga hari.. malah mungkin untuk sebulan yang akan datang ialah BERSIH 3.0.. kalau mana-mana blog yang dapat first ranking kat google kompom meletup la blog tu.. Tapi untuk post ni, aku tak nak cerita apa-apa pun pasal Bersih ni… betul ke tidak Bersih ni.. Sapa yang arahkan rempuh dataran dan sebagainya.. tapi aku tertarik dengan undian yang dibuat oleh yahoo.com. Soalannya berbunyi macam ni..

Who should be blamed for the violence in Bersih 3.0?

  • Anwar Ibrahim and Azmin Ali
  • S.Ambiga and Bersih
  • The police
  • The protesters
  • DBKL

Aik??? DBKL pun turut tersenarai??? huhuhu… kesian DBKL… tapi undian tu macam ada yang tertinggal je… ­čÖé Kalau nak tengok statistik terkini dan membuat undian, SILA KLIK SINI

Que Haidar dan isteri sambut anak kedua??? menarik gak tu… ­čÖé

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN