Posts tagged buat web jualan dengan senang

Buat web jualan dalam masa 3 minit

Kecanggihan Teknologi Bakal Merubah Trend Berniaga di Internet


Hingga ke hari ni saya tengok ramai lagi yang masih menggunakan blog percuma untuk jual produk mereka.

Saya tak kata ia salah, cuma ia kurang sesuai kalau nak jual sesuatu produk dengan menggunakan layout blog percuma seperti blogspot dan sebagainya.

Dulu memang ia sangat femes, tapi sekarang zaman dah berubah. Anda dianggap tidak pro dan kuno.

Masih ramai usahawan internet belum didedahkan dengan penggunaan WEB JUALAN.

Anda pasti dah tengok sebelum ni, tiap kali saya nak lancar produk, saya akan gunakan web jualan.

KENAPA YER?

Sebab web jualan sangat sesuai untuk saya masukkan segala maklumat tentang produk, testimonial, dan lain-lain.

Lagipun, prospek akan hanya fokus kepada surat jualan kita di web jualan sahaja sebab tiada gangguan lain seperti widget-widget, banner dan sebagainya.

Nak bina web jualan pun bukan hanya web jualan semata-mata, tapi boleh bina web jualan yang menarik lagi MACHO!

Team Funemo yang diketuai oleh Wazeen Azizan telah melancarkan satu software yang terbaik yang membolehkan anda bina web jualan dalam masa beberapa minit sahaja.

Ia memudahkan usahawan internet seperti ANDA buat web jualan!

Newbie? Takde masalah.

===> Tak perlu kepakaran design
===> Template disediakan sebagai bonus terawal
===> Tiada domain & hosting pun tidak jadi masalah
===> Boleh buka servis design web jualan kepada klien
dan lain-lain lagi yang mantop.

Yang penting SEMANGAT untuk atasi pesaing anda tu ada..  🙂

Regards,

Wan Din
INFO LENGKAP >>> www.designext.wandin.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN