Posts tagged cara beli plet g1m

Nak beli Nombor Plet G1M???


Masa mula-mula tengok dulu, kat Melaka.. nombor plet G1M??? nombor plet apa ni??? fikir punya fikir… ooo.. nombor plet Gagasan 1 Malaysia rupanya.. ada jugak nombor plet camtu rupanya. Lepas tu tak ambik port lagi la.. Hari kuar jalan-jalan jumpa lagi nombor camtu, tapi tak sempat nak ambik gambar… maklumla.. sekarang tengah pakai henfon cabuk sementara nak tunggu S3 ada kat pasaran.. ­čÖé

Nombor plet G1M ni terbuka untuk jualan kepada orang awam bermula 24 MAC 2010 lagi. dah lama rupanya.. paling murah bagi nombor plet G1M ni ialah RM2 000… fuh… tu yang paling murah… yang jenis 1 digit tak tahu la berapa plak harga dia.. Kalau tengok di web jualan mereka, banyak lagi nombor yang masih belum dibeli.. ┬á┬á Nombor plat G1M masih boleh didaftarkan di semua pejabat JPJ Cawangan Negeri sehingga 31 Disember 2012. Jadi, kalau berminat tu boleh la hubungi terus ke pejabat mereka iaitu: READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN