Posts tagged cara turunkan kuning baby

Anak kena kuning

image

Kuning, atau dalam istilah perubatannya jaundice.. Penyakit ni sangat bahaya jika tak dirawat sejak dari awal. Boleh membawa kepada kerosakan otak

Tadi terbaca di blog Ben Ashaari pasal juniornya yang terkena jaundis ni. Macam-macam cara orang bagi untuk menghilangkan kuning ni. Anak aku sendiri pernah ditahan di hospital sebab jaundis ni. Dua-dua plak tu. Yang first tu sampai wife aku mengalir air mata. Mana tak sedih kan?? Anak baru je lahir nak kena tinggal kat hospital, tido bawah lampu plak tu..

Jadi tanya kat orang, macam-macam petua yang diorang bagi. Ada yang nampak juga logiknya, yang nampak mengarut pun banyak.

READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN