Posts tagged dapatkan like facebook

Cara mudah dapatkan facebook like


image

Bagi orang yang ada facebook page, satu perkara yang paling memeningkan kepala ialah mendapatkan like untuk facebook page kita. Malah ada yang sanggup membeli like, mengupah orang untuk mendapatkan like, membuat aplikasi untuk menambah like dan macam-macam lagi. Banyak duit dan masa terbuang macam tu je… hanya untuk mendapatkan like…

Kali ni aku nak kongsi cara mudah dan percuma untuk mendapatkan like di facebook. Sebenarnya bukan like fan page facebook sahaja, kita juga boleh menambah subcriber, tambah share di facebook, tambah follower instagram, tambah like untuk post di facebook dan banyak lagi. Bukan untuk facebook sahaja, malah youtube, pinterest, twitter dan lain-lain…¬†
READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN