Posts tagged duit internet

Buat duit dengan 8share.com

image

Cara mudah dan percuma buat  duit di internet memang banyak… cuma kita tak tahu yang mana betul, yang mana tipu..

8share ni, bukan benda baru, dah lama. Dulu mereka dikenali sebagai says.com

Nak buat duit dengan 8share.com ni memang senang, tak perlu ada web, tak perlu ada blog.. ada facebook ngan twitter pun dah cukup.. kita hanya kongsikan iklan-iklan di wall facebook kita atau tweet ke akaun twitter kita.. tapi ingat, jangan melampau sangat share sampai orang pun muak tengok wall kita dengan iklan-iklan… berpada-pada la jugak k…

Yang bagusnya 8share.com ni, earning kita akan diupdate setiap jam.. bukan cam nuffnang, sampai seminggu baru nak update… dah la ciput… huh!!!

Kalau ada blog, lagi bagus.. boleh masukkan di blog jugak.. tapi nak kena rajin tengok status iklan tu di web 8share.com sebab kadang-kadang iklan tu dah expired.. jadi kalau iklan tu dah expired,  setiap klik takkan dikira… rugi tu…

Kalau nak daftar, KLIK SINI

Alhamdulillah… komisyen affiliate jomniaga yang pertama

image

Alhamdulillah… baru seminggu yang lepas aku daftar ngan jomniaga ( kini dikenali ashadee.com)  untuk sertai program affiliate dengan mereka.. hari ni dah dapat komisyen affiliate yang pertama melalui sistem pemasaran canggih mereka…

Daftar Sebagai Affiliate Dan Mula Menjana Komisen.

Tiada Produk untuk dijual? Anda masih berupaya mendapatkan pendapatan secara Online dengan mempromosi produk pada marketplace kami sebagai affiliate. Hanya perkenalkan produk terbaik pada rakan anda dan anda akan menerima komisen apabila mereka membuat pembelian.

  • Promosikan produk dari pelbagai vendor dengan hanya satu akaun

  • Paparkan banner affiliate yang tersedia di blog, website atau FaceBook™ page anda

  • Sangat mudah untuk mempromosi produk kepada rakan-rakan anda di facebook & laman media sosial yang lain.

  • Komisen anda terjamin, dan di bayar secara konsisten setiap dua minggu

  • Pilih cara bayaran samada melalui Paypal™, cek atau pemindahan bank

  • Sistem pengesanan termaju untuk memastikan anda mendapat ganjaran sewajarnya

READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN