Posts tagged gambar Belia Selangor MTB Fun Ride 2012

Belia Selangor MTB Fun Ride 2012

Hari ni sekali lagi aku dan rakan-rakan GP1Adventure Team sertai kayuhan basikal. Kali ni di Batang Kali iaitu Kayuhan Belia Selangor MTB Fun Ride 2012. Nama pun fun ride, jadi kami ke sini pun just for fun la… ­čÖé saje seronok-seronok kayuh ramai-ramai… bukan nak menang.. janji habis, janji berpeluh, cukup…

Kayuhan ni tak jauh mana.. 30km je.. trek lebih kurang 70% offroad dan 30% onroad.. Best jugak trek ni.. Banyak roller coaster.. Bukit yang tinggi tak banyak sangat.. boleh la layan.. Waktu mula sepatutnya 8.30, tapi orang dah mula, kami baru sampai.. mana nak tukar baju lagi.. cari nombor lagi.. setting basikal lagi.. yang belum sampai pun ada.. akibatnya.. kul 9.15 baru boleh mula… orang lain dah sampai mana ntah.. kami baru gerak.. tapi takpa, kata fun ride kan???

Dah mula.. cam biasa la.. penyakit krem mula melanda…

READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN