Posts tagged Hermis susah

HRMIS membebankan??

Hari ni dapat memo dari kerani.. Fuhh kerani pun dah pandai bagi memo tu.. Ingatkan bos-bos je suka-suki bagi memo kat anak buah.. Kerani pun dah pandai sekarang.. ­čÖé

Memo tu dia suruh update sistem HRMIS.. Ada beberapa bahagian yang tak lengkap.. Tak pasti la plak ni kerja siapa.. Takpa la.. Aku ambik memo tu sambil senyum.. Senyum kan sedekah ­čÖé
Lagi pun kerja senang je tu…

Bukak je web HRMIS, aku tertarik dengan satu survey kat situ..

Adakah HRMIS membantu dalam memudahkan urusan kerja seharian anda?

Dan ini jawapannya… ­čÖé

20120508-081034.jpg

READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN