Posts tagged kongsi video di facebook

Tengok video lucah di facebook

Kat facebook, macam-macam benda orang share dari bab agama, politik, berita… semua la.. Nasib baik tak leh share bini je kat situ.. ­čÖé tapi kalu boleh, ada ke orang nak share?? Hahaha..
image

Di facebook sekarang, banyak aktiviti kita turut boleh dilihat oleh rakan-rakan kita. Harii tu, aku ada buat satu post pasal benda ni, tapi ada lagi rakan-rakan facebook aku duk baca dan tengok benda-benda yang ‘menarik’ ni. Terutama video lucah.. Adoi… Malu beb kalau kawan-kawan kita tahu kita tengok benda ni..

READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN