Posts tagged lirik lagu Number One For Me

Maher Zain cipta rekod lagi

Sebut je nama Maher Zain, sapa tak kenal. Anak aku yang umur 4 tahun tu pun kenal. Siap boleh nyanyi lagi lagu dia. Tapi lain la bunyinya kalau budak umur 4 tahun ni nyanyi lagu InsyaAllah…

Maher Zain baru je mengeluarkan single terbarunya yang berjudul ‘ Number One For Me’. Kalau tengok di Youtube, video tersebut baru je diupload pada 15 Mac yang lepas. Dalam masa 15 hari je, video tersebut telah pun dilihat sebanyak lebih 1 juta kali… fuhh… baru 15 hari tu…

READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN