Posts tagged nama anak kedua que haidar

Que dan Linda Sambut anak kedua

Kalau ikutkan, malas nak cerita pasal artis kat blog ni… tapi memandangkan dah terbaca pasal ni kat yahoo.com tadi, aku post je la kat sini.. lagi satu, hari ni post pun kurang dari biasa… letih Jamboree Jasin belum hilang lagi.. tepek je la apa-apa yang menarik kat sini.. pape pun.. tahniah kepada mereka…

Pelakon Que Haidar dan isterinya Linda Jasmine menyambut kedatangan bayi perempuan mereka pada 1.30 petang.

Dipetik dari laporan mStar, bayi yang diberi nama Tengku Cleopatra Haidar, sempena nama ratu Mesir zaman dahulu, telah selamat dilahirkan melalui pembedahan di Hospital Gleneagles, Kuala Lumpur. READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN