Posts tagged pencipta gangnam

Gangnam Style plak

Apakejadah la plak gangnam ni?? tiba-tiba plak meletup dan hits.. menarik sangat ke??? aku tengok cam biasa je… tak la menarik sangat sampai sana sini semua sibuk cerita pasal benda ni.

Jumlah views video gangnam ni pun boleh tahan jugak. Sejak video gangnam tu dinaikkan di youtube pada 15 julai yang lalu sehingga post ni ditulis, lebih 100juta views telah dicatatkan oleh youtube.

 

Apa itu Gangnam Style??

Oppa gangnam style ialah lagu dari Korea yang dinyanyikan oleh PSY(Psycho) atau nama sebenarnya Park Jeasang.Manakala perkataan gangnam ialah nama salah satu wilayah di Korea.

Lagu Gangnam Style yang dah ditranslate ke English READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN