Posts tagged pengguna galaxy s3

Galaxy S3 vs IPhone 5

Memang terbaik la iklan ni. Takda yang special sangat pun ngan iphone 5, biasa je. Tak segah bagai dikata..

Bagi aku, iphone 5 memang tak boleh lawan Galaxy S3.. banyak spec dia, antaranya yang ni ha… boleh update blog sambil layan video tu…

image

Yang lain-lain tu tengok grafik ni je la… 🙂

 

Gajet terbaruku.. Galaxy S3

image

1.6.2012, setelah 2 jam beratur dan tunggu giliran.. Dapat jugak aku bawak balik Galaxy S3. Hari pertama promo celcom dah pergi, tapi dah habis stok katanya, jadi semalam sekali lagi aku pergi.. booth celcom bukak kul 10, kul 9.30 dah terpacak kat situ… ingatkan takde orang, rupa-rupanya dah ramai beratur.. huhuhu.. dapat la nombor yang ke-14.. Takde apa yang best pun semalam.. dapat rebet je RM10 untuk  setahun untuk 50 orang pertama.. ok la tu…

READ MORE »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN