Posts tagged penjual elite s7

Testimonial pengguna Elite S7

Sejak Elite S7 dijual  tiga bulan lepas, (ketika artikel ini ditulis) lebih 10 000 unit Elite S7 telah dijual. Ini membuktikan produk ini benar-benar berkesan.

Hampir setiap hari ada testimonial-testimonial baru yang kami dapat. Tidak kira daripada pelanggan lelaki mahupun wanita. Ini kerana Elite S7 adalah sesuai untuk lelaki mahupun wanita, samada yang aktif bersukan atau pun tidak.

Ini kerana Elite S7 mempunyai 4 fungsi yang sangat berkesan untuk dalam proses menurunkan berat badan. Antara fungsi Elite S7 ialah:

 Ultimate Fat Burner

Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dalam Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik dunia yang diuji pakar. Terbukti power giler untuk mencairkan lemak dengan mudah.

 Power Detox

Banyak toksin dalam tubuh adalah salah satu sebab kenapa ramai orang payah sangat nak kurus. Kandungan Power Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding produk-produk lain di pasaran.

 Triple Energy Booster

Dengan memakan satu sachet Elite S7 akan membuatkan anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak caya??? leh try satu sachet dan try main futsal  selama sejam. Kompem tak berhenti sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak terasa lapar seterusnya mengurangkan perasaan ingin makan.

 Energy Booster

Kolagen adalah ramuan bonus dalam kandungan Elite S7. Selepas sebulan anda rasa perbezaan pada kulit. Lebih cerah, anjal dan gebu.

 

Testimonial terbaru Elite S7.

mr mike

Mr Mike berumur 41 years old, dulu, berat 125kg++, tapi lepas 25 days minum s7, berat Mr Mike skarang dlm 117.7 kg!

LOSE 7.3Kg woo!!!! Well Done Mikeyy.

Rasa puas bila sluar/ baju lama yang peveret dpt pakai balik…Ohsemlaaa Elite S7!!!

 

turun 10kg

Nak kongsi result ni. Dah turun 10 kilo dlm masa sebulan setelah bertukar kpd Elite S7.

Best guna S7. Ada result.

loss inch

Badan dah loss inches kat perut. Makan pun tak byk mcm dulu. Nak repeat order S7.

Best guna S7. Ada result.

kuruskan badan

Minum Elite S7 layan gym mmg berpeluh2 badan. Bakar lemak kaw2. Boleh rasa lemak cair.

Tapi yg bestnya tenaga makin mencanak naik. Tak letih. Sgt best!

testimoni produk kuruskan badan

Badan dah ringan sejak guna Elite S7. Maksudnya dah kurus la tu. Bukan tu sajer badan pun rasa bertenaga power ranger.

Tak rugi beli S7.

 

ubat kurus selamat

Baru 2 hari guna Elite S7 tapi kesannya :-

– bertenaga
– tak mudah letih
– tak rasa lapar
– nafsu makan dah kurang

Ini best !

fatburner berkesan

Laki bini kongsi minum Elite S7. Wife dah turun 5 kilo. Sekarang ni nak repeat order. Tapi stok la dah habis. Produk hot. Menjadi.

Next time kena repeat order 2 botol truss.

 

SMS / wasap >BCS7< ke 010.8114114

UNTUK LEBIH INFO KLIK SINI

Fat Burner Hybrid Advance Elite S7

fat burner hybrid

Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah produk terbaru sesuai untuk mereka yang inginkan badan yang kurus, sihat dan selamat. Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah diluluskan oleh KKM (No Rujukan 130715/07/099) dan dijamin HALAL.

Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 ini mempunyai 4 khasiat iaitu:

  1. Menguruskan badan (fat burner)
  2. Detox
  3. Collagen
  4. Energy Booster

Fat Burner Advanced Elite S7 adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat:

  • menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
  • ‘Membuang’ air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi.
  • Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat.. Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini. 🙂
  • Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.
  • Selera makan terkawal.
  • Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita
  • Harga yang terlajak murah dengan 4 fungsi dan khasiat yang berlainan. Anda tak perlu membeli produk yang banyak dan mahal.
  • Satu botol boleh tahan sehingga 40 hari

Soalan lazim berkaitan Fat Burner Advanced Elite S7

S: 1 botol boleh tahan berapa lama?

J: 1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari kalau amik 1 sachet sehari. Tapi untuk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 sachet pagi. Sekiranya anda mengambil sehari 2 sachet, itu bermakna ia boleh tahan selama 20 hari.

 

S: Cara minum Fat Burner Hybrid Advance Elite S7?

J: Minum 1 sachet yang dituang ke dalam gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bangun dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7

 

S:Perisa?

J: Perisa mix berries yang sangat sedap

 

S: Ada side effect tak?

J: Takde sebab bahan yang digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih

 

S: Kalau dah stop minumFat Burner Hybrid Advance Elite S7 berat badan akan naik tak?

J: Tidak. Boleh stop kalau dah dapat berat badan ideal

 

S: Ada pantang larang? Coffee?

J: Pengguna Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 tak perlu berpantang sbb Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.

 

S: Perlu bersenam tak?

J: Terpulang….kalau bersenam atau jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sangat membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan untuk mereka yang sibuk & tiada masa untuk exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.

 

S: Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?

J: Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan sistem perkumuhan. Pastikan ambik 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

 

S: Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?

J: Ya boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnya 1 jam.

 

S: Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?

J: Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No problem

 

S: Kalau ambik S7 pastu berat makin naik macam mana?

J: Ingredients ni semua menguruskan. Kalau naik tu mungkin sebab terlampau banyak makan dari biasa. Ada jugak yang ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi banyak. Makan seperti biasa tapi tak boleh ubah pemakanan berganda-ganda dari biasa.

 

S: Kalau dah dapat berat badan ideal perlu teruskan ke tak?

J: Terpulang pada customer..nak teruskan boleh, nak stop pun boleh. Tiada masalah.

 

S: Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?

J: Active ingridient yang terdapat dlm S7 utk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Kalau ada yang dapat menghilangkan bau badan tu bonus

 

S: Lepas mnum kena tunggu 30 minit dulu baru boleh makan ke atau sesaat pas minum boleh terus makan?

J: Tunggu kejap at least kalau tak sabar sangat 15 minit. Bagi dia settle down dalam sistem tubuh.

 

S: Seawal umur berapa boleh minum s7?

J: Disarankan bermula umur 15 tahun

 

Diskaun RM40 untuk 100  59 unit; SMS / whatsapp >ELITE< ke 010.8114114 

Diskaun RM40 untuk 100  59 unit; SMS / whatsapp >ELITE< ke 010.8114114

Diskaun RM40 untuk 100  59 unit; SMS / whatsapp >ELITE< ke 010.8114114

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN