Posts tagged prosedur ambil duit di western union

Cara ambil duit di western union

Dah lama tak berurusan dengan western union. Kali terakhir 2 tahun lepas masa aktif buat adsense… Tiap-tiap bulan gi ambik gaji kat situ.. Tapi sekarang dah tak boleh buat adsense lagi… Kena blacklist ngan google… Huhuhu..

Alhamdulillah, sekarang kembali berurusan di western union untuk ambil wang yang dihantar dari luar negara.. Kali ni customer dari Brunei nak beli barang… Jadi paling senang guna je western union.. Kalu singapore boleh je terus bank in ke akaun maybank..

Cara nak ambik duit di western union senang je..
1. Cari cawangan western union yang terdekat.. ­čÖé

2. Bawa kad pengenalan untuk pengesahan..
3. Dapatkan nombor MTCN dan detail pembeli seperti nama dan alamat..
4. Dapatkan borang penerimaan wang di kaunter dan isi semua detail dan tunggu giliran… ­čÖé

image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN