Uncleseekersv2 | ceritawan.com
Aku dan Duniaku

Posts tagged uncleseekersv2

Uncle Seekers kembali

Sejak Uncle Seekers ditangkap dan kemudiannya dilepaskan semula, tiada update terbaru oleh beliau kerana blog uncleseekers yang sebelum ini telah ‘hilang’. Ingatkan beliau dah serik dengan kes tersebut, rupa-rupanya Uncle Seekers kembali dengan post di blog terbarunya…

20120730-104513.jpg

Ni antara petikan post terbaru beliau…

IKLAN

Minta maaplah banyak-banyak sebab tiada sebarang kabaran dari aku sendiri. Untuk pengetahuan korang semua selepas saja aku dibebaskan pada 14-7-2012, peguam aku terus bawa lari aku keluar dari wilayah JOHOR. Pemandu peribadi yang bawa kereta jenama 3 bintang tu lari macam pelesit! Sekejap-kejap peguam aku Tanya pemandunya sama ada orang follow tak? Aku plak dok layan ipad dia sampailah Kuala Lumpur. Macam-macam berita dalam akhbar tentang penahanan aku tapi yang paling besh sekali pelbagai komen nakal dari pelbagai forum. Sejak dari dulu lagi aku berpegang kata-kata Imam Ali.“Manusia sentiasa bermusuh dengan perkara yang mereka tidak tahu”. Untuk mereka yang bersifat begitu, don’t worry, aku sentiasa memafkan anda semua.Berbalik cerita tentang peguam aku tadi, kalau tak silap aku tak kurang dua kali pemandunya mengingatkan beliau bahawa minyak kereta perlu di isi. “Try to find in Melaka”. Kalau kereta bawah 1000cc memang comform aku maki kaw-kaw punyer sebab bawa kereta tekan minyak macam mak abah tiri dia punya jalan!
“Berapa harga kereta masa you beli kereta ni?” Peguam aku menjawab secara acuh tak acuh sambil menulis sesuatu di computer ribanya jenama [(SONY VAIO)*edited] yang terbaru. Cun sioot! “Around eight hundred thousand”.
Continue reading “Uncle Seekers kembali” »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN

Facebook

Archives

Kategori