Posts tagged Update android

Galaxy S3 kini dengan Android Jelly Bean

Kini pengguna Galaxy S3 boleh upgrade ke android terbaru 4.1.1 yang dikenali sebagai Android Jelly Bean. Banyak fungsi baru dimasukkan untuk memudahkan pengguna.

Jika nak upgred, pergi ke bahagian
→  setting
→  about device
→  software update
→  update

image

Google update Android 4.0.4 untuk Galaxy Nexus

image
Sufian dengan Nexusnya..
p/s -kalau nak ambik insuran MAA Takaful boleh hubungi beliau di 0179853270

Google baru je release update terbaru untuk Android Ice Cream Sandwich kepada version 4.0.4 . Update terbaru ni untuk Nexus S 4G, Galaxy Nexus dan Motorola Xoom. Update terbaru ni lebih menarik dengan banyak perubahan baru seperti interface yang lebih cun, widget, dan beberapa kelemahan yang ada pada versi sebelum ini.

Pengguna Nexus terus dimaklumkan di handphone mereka tentang update ini. Samada nak update atau tidak. Update je la kan?… Dah benda free kan… Kesian kat pengguna BlackBerry… Dah boleh tukar pakai Android tu.. 🙂

Data yang ada di dalam telefon juga tidak terganggu dengan update ni, jadi jangan risau takut contact hilang ke, gambar hilang ke, video hilang ke.. Jangan risau.. Semua tu takkan berlaku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN