Terkejut Nikonians kalau camni..

Dalam satu hari, kalau tak bukak facebook, camne la jadinya ye?? Kalau aku rasa cam terputus je dunia luar.. Kat situ macam- macam boleh tengok.. Berita tergempar la, gosip hangat la, dakwah la, perasaan kawan-kawan la… Pendek kata macam-macam adaa…. Pendek yang kata, bukan aku yang kata okay.. 🙂

Biasanya idea nak update blog pun datang dari apa yang aku tengok kat facebook, bukan semua… Tapi kadang-kadang la.. Tapi kali ni, aku tertarik dengan poll yang diadakan oleh Nikon.. Soalan dia camni

If you could meet a famous photographer, who would you choose and why?

Agak-agak, apa jawapan mereka? Saiful Nang? Brader? Rejam?

Nah tengok la sendiri.. Tak larat nak wat print scrin..banyak sangat, nanti slow plak blog neh nanti..

20120414-004508.jpg

20120414-004541.jpg

20120414-004619.jpg

20120414-004638.jpg

20120414-004658.jpg

Hahaha.. Amacam. Power tak penangan Ustaz Azhar Idrus?? Terbaik la ustaz… Kalau nak join sekaki, boleh tekan LINK NI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN