Terlepas sudah…

Semenjak tak pakai android ni banyak benda terlepas pandang.. Banyak kerja jadi perlahan..

Yang pertama bab emel. Biasa kalau guna android, emel terus sampai kat tangan.. Tak yah susah-susah nak login satu-satu kat lappy. Kalau ada 1 emel je takpa, tapi kalau banyak sangat emel, mesti ada yang terlepas pandang.. Kalau login pun, mesti login ke emel yang utama je.. Emel-emel lain tu jarang-jarang je ada emel yang masuk.. Kalau guna android senang, kalau ada 10 emel, sepuluh-sepuluh emel tu kita boleh set kan di henfon. Ada je inbox, terus sampai notification kat henfon… Boleh tengok terus emel.. Malam tadi, baru teringat nak login ke emel ni.. Sudahnya, terlepas satu event yang aku tunggu-tunggu.. Pelancaran Samsung S3 di Malaysia… Huhuhu… Telefon idaman tu.. Kalau tak, mesti aku pegi event ni.. Huhuhu

20120522-072310.jpg

Yang kedua pasal update blog. Sebelum ni, banyak post aku buat guna henfon.. Senang, kat mana pun kalau ada idea terus update… Tengah jem pun boleh update.. Tengah berjalan pun boleh update… Tengah b***** pun boleh update blog… 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Selamat tinggal Android… Selamat tinggal Samsung S Plus… Selamat tinggal android.. Huhuhu… Sedih.. Memang sedih.. Hidup tanpa android ni memang susah.. Biasa semuanya mudah.. Dari applicationnya yang banyak membantu hinggalah sistem android tu sendiri yang mesra pengguna… Tapi sementara je.. Sementara nak tunggu S3 ni nak sampai kat Malaysia.. Kena pakai la dulu apa yang ada.. Dengar kata [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN