Testimoni Krim Hajah Ramlah

Alhamdulillah, baru beberapa hari Krim Jerawat Datang Bulan Hajah Ramlah dilancarkan, sudah ramai pelanggan yang berpuas hati dengan Krim Hajah Ramlah ni.

Walaupun saiz Krim Hajah Ramlah hanya 10g, tetapi ia boleh tahan sampai 2 bulan.  Jika hanya dipakai ketika nak datang bulan, ia boleh bertahan sehingga 2 bulan, malah lebih dari tu. Sebab apa, sebab kita hanya dot kan sikit saja pada jerawat, sekali sehari saja. Bukan disapu pada seluruh wajah. Jadi memang lambat habis. InsyaAllah 🙂

Kami berikan formulasi terbaik serta bahan-bahan yang berkualiti premium. Bahan ini juga high concentration. Kami letak pati bahan yang pekat.

Kami percaya, kecil tapi berkualiti tinggi lebih penting dari produk besar dan banyak tapi hanya penuh dengan bahan tiada manfaat.

Hanya dot kan pada jerawat, sekali sehari. InsyaAllah ia pantas menghilangkan jerawat ketika anda datang bulan.

Anda beli untuk dapatkan hasil, anda beli untuk produk yang berkualiti tinggi. Jika Allah swt izinkan, produk ini akan menjadi produk yang sangat luar biasa keberkesanannya.

Ada jaminan ke boleh hilang jerawat?

Siapalah kita, manusia yang lemah ni, nak tentukan, berikan jaminan yang sesuatu itu dijamin 100% akan berlaku?

Adakah kita ni Tuhan? Mampu tahu sesuatu itu dijamin berlaku?

Sedangkan nafas kita pun, kita tak boleh jamin sesaat dari sekarang masih ada, inikan kita nak berikan jaminan kepada perkara lain.

“InsyaAllah, jika Allah swt berikan keberkesanan tu, ia akan berkesan pada sis. Apa-apa pun, sis boleh cuba dulu, insyaAllah, kalau sesuai, boleh teruskan pemakaian. Walaupun formula produk dah terbaik sekalipun, hanya pada Allah swt kita bergantung.”

Testimoni pengguna Krim Jerawat Datang Bulan

testimoni krim jerawat datang bulan

testimoni krim hajah ramlah

testimoni krim hajah ramlah terbaru

DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA PENGENALAN.

SMS “HR” ke 010-8114114 SEKARANG… STOK AMAT TERHAD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Info tentang Krim Jerawat Datang Bula...  FAQ Krim Jerawat Datang Bulan.  Apakah fungsi utama krim ni?  Dirumus khas untuk pantas menghilangkan jerawat ketika datang bulan. Bukan itu saja, ia juga menghilangkan kesan gelap pada bekas jerawat! Terutama jerawat di sekitar dagu dan dahi.     Bagaimanakah cara pemakaiannya?  Letakkan krim ini hanya pada jerawat saja, bukan disapu pada seluruh wajah. Letak selepas [...]
  • Krim Hajah Ramlah HAJAH RAMLAH??? PRODUK APA TU? Memperkenalkan, Krim Jerawat Datang Bulan. Baca nama produk saja, anda boleh agak fungsi dia kan? Ia dirumus khas untuk pantas menghilangkan jerawat ketika wanita datang bulan tanpa meninggalkan kesan gelap pada bekas jerawat. Ya, ia ada DUA fungsi utama: Menghilangkan jerawat dengan cepat. Menghilangkan kesan gelap/merah pada bekas jerawat. Semua [...]

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN