Tips Hebat Tahan Lama

Ramai lelaki inginkan tips tahan lama ini. Terdapat banyak petua-petua tahan lama yang boleh para suami amalkan untuk tahan lama dalam hubungan seks mereka. Suami yang mampu bertahan lama, dengan yakin mampu untuk memuaskan dan menyelesaikan tanggungjawab batin kepada para isteri. Suami-isteri haruslah pandai berkomunikasi dan bekerjasama; bantu membantu untuk sama-sama mencapai kepuasan dalam perhubungan seks suami isteri. Inilah tips tahan lama yang paling baik dan ampuh.

Sebelum kita mengetahui petua tahan lama ini. Eloklah kita tahu apakah punca suami gagal untuk tahan lama.

4 Sebab Utama Pancutan Pramatang

#1- Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.

#2- Keinginannya terlalu melampau hinggakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya.

#3- Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda —Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.

#4- Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

Hebat untuk ANDA; Petua Tahan Lama adalah seperti berikut.

 Sihatkan tubuh badan.

 Menurut kajian, semakin kurang lemak di dalam badan, anda akan tahan lebih lama ketka melakukan hubungan seks. Selalulah bersenam supaya fizikal anda kuat dan mental juga kuat. Jogging, senaman berat dan berjalan adalah jenis senaman yang akan jadikan badan anda sihat dan seterusnya akan meningkatkan daya tahan anda di ranjang.

Selalu tukar posisi.

Jangan kekal hanya dengan satu posisi kerana badan anda mungkin letih dan anda akan fokus untuk datang orgasm dengan cepat. Apabila anda tukar posisi, otot anda dapat rehat dan kehendak untuk datang orgasm akan turun. Jadi, anda akan lebih tahan lama jika anda selalu tukar posisi.

Fokus untuk keseronokan.

 Ketika lakukan hubungan seks, anda jangan fokus untuk dapatkan orgasm sahaja. Sebaliknya anda alihkan fokus anda pada keseronokan. Orgasm pula adalah puncak keseronokan ketika melakukan hubungan seks di mana anda akan kejarnya apabila anda berdua sudah puas sepenuhnya melakukan hubungan seks.

 Berikut tadi adalah petua suami tahan lama yang boleh diamalkan.

Ini ada  1 cara lagi untuk isteri rasa puas ketika melakukan seks. 

Iaitu menggunakan Gambir Emas

gambir emas cheras

Satu produk keluaran tempatan yang dirumus khas menggunakan herba tempatan dan dijamin halal..

Produk ini makin diminati ramai pengguna terutama pengguna yang mengalami :
√ Lemah syahwat
√ Tidak tahan lama
√ Mudah terangsang
√ Kurang tenaga dalaman
√ Tidak mampu beraksi dengan pelbagai skill….
√ Isteri mengeluh..
√ Isteri sukar muntahkan air nya..

Kenapa mereka memilih Gambir Emas??
√ Kandungannya 100% herba tempatan
√ Tiada kesan sampingan
√ 4 in 1
√ Panjang
√ Besar
√ Keras
√ Tahan lama
√ Tidak panas
√ Berangin
√ Sesuai semua peringkat umur
√ Senang dibawa
√ Harga berpatutan
√ Lulus kkm

Kenapa kami sarankan Gambir Emas ??
» isteri senyum boss
» muntah 3 kali isteri boss. Basah kuyup….
» mengeratkan hubungan antara pasangan

 AgBTNaEJXkOj3tKsDRCew8vae9wx97zd9m4QG9Pd8Q84 AjAR19g5gGt_b9SB4pNwJLeK1Rzg9AjaL2Yr3Hczx_Qa AjObP_LpOdLkV7DS2j1X8Z1OGrH47K-VqRn9lVzNCxrQ AktDpvU1jBnDhaZdgpGVLKjJIqzeK05nkMTy3ZaPZqYG AmpySnLf2EYS690MmxOijbwbLuhNpGqXuOhX-PfTAE50 AonmYrMk3iBB-KMV19dbOpahSgVbu-NMjr--n0Rhfh96 Ar89jHc3lz3Ep5gr4xYOhDALRDnwtEbGga6ADAq8T9yA AupRMEoQmnGgG30vFzMMnWQntSLFseqbI0QBFlSP4i-U Av7tlZnHYx37SClPW41TmzFe8o8ZzaRMDj1CTWDWXItA Av9lOc6suQoH4zd4dA9-iPf2bvCb3NXf3MXJZ7Gel0S3 AvkFoIP0Bm40Q3ednSjgS0ByxdffOB7R13X_INrCKrZq AvwXg_-djl6JUYuc6dxxgdqgvoVUB5bh_MzQqbhCWqQ3 Avx5_ESPoENpgK0WwCZwC_CgLZ8qalAW58emHARnFfUC

Jadi tunggu apa lagi..

Dapatkan Gambir Emas sekarang untuk membantu anda bebas dari masalah tidak puas… ingat boss.  Malam minggu ja free.. manfaatkan dengan Gambir Emas.. ……..

Kami bantu selesaikan masalah anda.. keputusannya di tangan anda ingin mencuba @ biarkan pasangan anda menderita.. ..

SMS SEKARANG!

Kami menerima SMS/Whatsapp/Call, hubungi sekarang!

+6012-2074114

gambir emas kajang

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Qlimax selamat ke Nak order qlimax??? SMS >NAKQLIMAX< ke 012-2074114 Tinggal di  Singapore @ Brunei dan nak beli qlimax??? SMS >SGQX< ke +6012-2074114 Beli Qlimax menggunakan kad kredit atau paypal??? Sila klik di bawah ( Malaysia sahaja) ______________________________________________________________________ Alhamdulillah, sejak dilancarkan qlimax mendapat sambutan hangat sehingga beribu-ribu unit qlimax dijual dalam masa seminggu. Ramai yang bertanya, “selamat ke qlimax?” Untuk [...]
  • Qlimax – produk terbaik para su... Nak order qlimax??? SMS >NAKQLIMAX< ke 012-2074114 Tinggal di  Singapore @ Brunei dan nak beli qlimax??? SMS >SGQX< ke +6012-2074114 Beli Qlimax menggunakan kad kredit atau paypal??? Sila klik di bawah ( Malaysia sahaja) Qlimax – satu lagi produk keluaran bumiputra yang telah diluluskan oleh KKM untuk mengatasi masalah suami yang inginkan saiz zakar yang lebih besar. [...]

1 Comment

  1. April 30, 2014    

    Cubaan gravatar.. )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN