Uber kini di Melaka

uber-melakaBermula 27 Oktober, Uber telah membuka operasi mereka di negeri Melaka. Ini membuka peluang kepada ramai pemandu di kawasan Melaka untuk menambah pendapatan bersama Uber.

Dalam bajet 2017 yang lalu Perdana Menteri Malaysia, Dato Seri Najib Tun Razak juga telah menyarankan supaya lebih ramai rakyat Malaysia menyertai Uber untuk menambah pendapatan mereka.

Yang bestnya lagi, kini penumpang juga boleh membayar terus tambang Uber secara tunai. Berita baik juga buat pemandu, tak perlu tunggu seminggu untuk mendapatkan bayaran.

Untuk lebih details tentang cara daftar pemandu Uber, SILA KLIK SINI

Untuk terus daftar Uber, KLIK SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Similar posts
  • Generate An Extra Side Income With Yo... Do you own a car and having a plenty of leisure time? Why don’t you give it a try to generate an extra side income with just driving your own car. Do you know that the largest and greatest taxi company in the world (UBER) are paying salary to their drivers each and every week? [...]
  • Jana Pendapatan Sampingan Menggunakan... Anda mempunyai kereta sendiri dan mempunyai masa lapang?? Apa kata anda gunakan kereta anda untuk mendapatkan pendapatan tambahan dengan hanya memandu. Tahukah anda, syarikat teksi terbesar di dunia, iaitu UBER membayar gaji kepada pemandu mereka pada setiap minggu. Pemandu UBER atau lebih dikenali sebagai UBER Partners tidak mempunyai masa yang tetap untuk memandu kereta. UBER [...]

1 Comment

  1. March 30, 2018    

    Sedih sekarang Uber dah nak tinggalkan Malaysia. Cuma boleh pakai Grab car saja untuk masa depan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN