Yeay…. Esok cuti

image

Tahniah Dato’ Lee Chong Wei kerana menang bergaya game pertama Malaysia lawan Jepun tadi.. Dah lama tak tengok game badminton ni.. Last masa olimpik hari tu… Pemain badminton yang aku kenal pun Dato’ Lee Chong Wei je pun… Sedih kan??? Hahaha.. Sekarang game kedua Malaysia, regu pulak.. Dah lama gak tak tengok game regu Malaysia ni… Macam pelik pulak tengok orang gemuk wakil Malaysia main badminton.. 🙂 tapi saiz bukan penentu.. Yang penting skill, stamina dan mental.. Hebat juga regu ni… Harapan Malaysia menang macam cerah je… Harap Malaysia menang game kali ni dan esok cuti… Yeay… Cuti ke??? Sape cakap??? Kita tunggu je la berita malam ni atau pengumuman rasmi oleh kerajaan.. Setakat ni belum ada pape berita lagi pasal esok cuti…

Update terbaru;. Toksah mimpila nak cuti esok.. Nak cuti gak… Ambik MC la… Hahaha

Update terbaru; 10:00 p.m
image
Update 11:35 p.m
image

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN