Zello Walkie Talkie

image

Satu lagi application percuma dan berguna untuk pengguna android, Zello Walkie Talkie… Perisian ni membolehkan android kita berfungsi sebagai walkie-talkie. Tapi menggunakan talian internet, tidak seperti walkie-talkie yang biasa… Apa guna pakai android tanpa internet kan???

Yang bestnya, kita boleh sembang-sembang dengan member-member walau dimana mereka berada.. samada solo atau berkumpulan..

Nak download app ni senang je, gi je kat google play store dan search Zello. Lepas siap download, register username dan login ke Zello. Zello akan suggest kawan-kawan yang ada dalam contact list tu untuk di add ke Zello. Kalau takde, add je secara manual..

Zello boleh digunakan di android, blackberry, iphone termasuk pc.. Boleh layari http://zello.com untuk info lengkap tentang app ni..

Selamat merapu-meraban dengan Zello… 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment

  1. June 23, 2012    

    Heheh seronok layan zello ni.. Boleh merapatkan hubungan antara satu sama lain 🙂
    dscarnia recently posted..Nescafe : Milk CoffeeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

IKLAN